Mijn favorieten

Onze medewerkers

Veltkamp & Stam Makelarij B.V.

Hillian Dijkstra
Hillian Dijkstra
Assistent makelaar/binnendienst
Vaak ben ik de eerste met wie onze klanten contact hebben als ze op kantoor komen of bellen voor advies. Daarom vind ik het belangrijk dat deze eerste kennismaking een goede indruk achterlaat. Doordat ik een binnendienstfunctie heb, hoor ik veel berichten en vang ik signalen op. Door hier actief op te anticiperen kunnen wij de juiste service bieden. Zelf woon ik met veel plezier in het centrum van Hattem op loopafstand van ons kantoor.
Alfred van de Beerecamp
Alfred van de Beerecamp
NVM-makelaar
Vanaf 2007 ben ik makelaar en taxateur bij Veltkamp & Stam makelarij, nadat ik eerst een aantal jaren ervaring in dit vak in het midden van Nederland had opgedaan. Ik woon met mijn gezin in Heerde en ik werk met veel plezier in deze omgeving. Het is prettig om mijn kennis over dit gebied met onze klanten te kunnen delen. Ik vind het belangrijk dat iedereen die in contact komt met ons kantoor onze kwaliteit en ons enthousiasme ervaart. Daarnaast is de vrolijke sfeer in ons team voor mij een prettige uitvalsbasis om de markt in te gaan.
Jan-Willem Stam
Jan-Willem Stam
NVM-makelaar
Sinds 1998 ben ik werkzaam in de makelaardij, waarvan sinds 2002 eigenaar van Veltkamp & Stam makelarij. Mijn interesse voor mijn vak zit diep, samen met de wil om onze klanten goed te adviseren. Daarom vind ik het belangrijk dat alle mensen in ons team NVM-gecertificeerd zijn. Mijn drijfveer is plezier hebben in je werk en dat haal ik dagelijks uit het contact met klanten en relaties.