Mijn favorieten

Onze medewerkers

Veltkamp & Stam Makelarij B.V.

Manon Lans
Manon Lans
Secretaresse/binnendienst medewerkster
Als trotse inwoner van Hattem ben ik sinds 2018 werkzaam bij dit kantoor. Klanten helpen en blij maken, dat is mijn passie. Als klanten met vragen, adviezen of interesses binnen lopen of bellen ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ervoor zorgen dat de klant begrepen en zich vertrouwd voelt is dan ook mijn persoonlijke doel.
Alfred van de Beerecamp
Alfred van de Beerecamp
NVM-makelaar
Vanaf 2007 ben ik makelaar en taxateur bij Veltkamp & Stam makelarij, nadat ik eerst een aantal jaren ervaring in dit vak in het midden van Nederland had opgedaan. Ik woon met mijn gezin in Heerde en ik werk met veel plezier in deze omgeving. Het is prettig om mijn kennis over dit gebied met onze klanten te kunnen delen. Ik vind het belangrijk dat iedereen die in contact komt met ons kantoor onze kwaliteit en ons enthousiasme ervaart. Daarnaast is de vrolijke sfeer in ons team voor mij een prettige uitvalsbasis om de markt in te gaan
Jan-Willem Stam
Jan-Willem Stam
NVM-makelaar
Sinds 1998 ben ik werkzaam in de makelaardij, waarvan sinds 2002 eigenaar van Veltkamp & Stam makelarij. Mijn interesse voor mijn vak zit diep, samen met de wil om onze klanten goed te adviseren. Daarom vind ik het belangrijk dat ons kantoor is aangesloten bij de branchevereniging NVM. Mijn drijfveer is plezier hebben in je werk en dat haal ik dagelijks uit het contact met klanten en relaties.