Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
1E Industrieweg 4 in Hattem 8051 CN

1e Industrieweg 4

8051 CN Hattem
Vraagprijs € 550.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Meerdere bedrijfshallen met kantoorruimte en een inpandige dienstwoning gelegen op het industrieterrein ’t Veen in Hattem. 

Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1956 en bestaat formeel uit drie bedrijfshallen. Tezamen een oppervlakte van circa 1.300 m2 (36 m bij 36 m). Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein voor de deur of aan de zijkant. Op het achtergelegen terrein...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1300 m² In units vanaf 1300 m²
Lees meer

Omschrijving

Meerdere bedrijfshallen met kantoorruimte en een inpandige dienstwoning gelegen op het industrieterrein ’t Veen in Hattem. 

Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1956 en bestaat formeel uit drie bedrijfshallen. Tezamen een oppervlakte van circa 1.300 m2 (36 m bij 36 m). Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein voor de deur of aan de zijkant. Op het achtergelegen terrein staan nog wat bouwwerken die geen functie meer hebben. Het perceel heeft een oppervlakte van 4.775 m2!
 
In de linker hal is het woonhuis geïntegreerd. Het huis is zeer eenvoudig en op dit moment verhuurd en bewoond. Naar wens van de koper kan het leeg en ontruimd opgeleverd worden. Vanuit de dienstwoning is de achtergelegen bedrijfshal te bereiken en die is voorzien van twee overheaddeuren.  

De tussenhal betreft een lichte ruimte met een overheaddeur. De kapconstructie met een hoogte van 5,93 m is opgebouwd uit staal en hout met een bitumineuze dakbedekking. Dat geldt overigens ook voor de linker hal.

De derde hal heeft dezelfde maatvoering, maar heeft een gebogen dakconstructie. De hoogte in deze hal is aan de zijkanten 3,41 m en in het midden 5,38 m. De ruimtes zijn voorzien van TL-verlichting en lichtstraten in het dak. 

Aan de voorzijde zijn naast de woning in het verleden kantoorruimtes met een toiletgroep ingebouwd, maar die voldoen niet meer aan de wensen van deze tijd. Dat geldt voor meerdere zaken, waaronder het verwarmingssysteem. 

Voor opslag zijn de ruimtes direct te gebruiken, maar deze locatie is ook zeer geschikt voor een herontwikkeling.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 550.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1956 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1300 m² Perceeloppervlakte 4775 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1300 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet
Oppervlakte
1300 m²
In units vanaf
1300 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
400 m²
Route van naar 1e Industrieweg 4, 8051 CN Hattem

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.