Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Koestraat 2 in Hattem 8051 GT

Koestraat 2

8051 GT Hattem
Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Prachtige winkel-/kantoorruimte (circa 145 m2) in Hattems historische binnenstad. Dit karaktervolle pand is van voor 1800 en dit is aan de monumentale gevels van het pand goed terug te zien. Het is 1 van de historische juweeltjes die Hattems binnenstad rijk is. Uitstekende (zicht-)locatie, aansluitend op de Markt, het centrale punt waar de straten elkaar ontmoeten; letterlijk het centrum van deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 145 m² In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Prachtige winkel-/kantoorruimte (circa 145 m2) in Hattems historische binnenstad. Dit karaktervolle pand is van voor 1800 en dit is aan de monumentale gevels van het pand goed terug te zien. Het is 1 van de historische juweeltjes die Hattems binnenstad rijk is. Uitstekende (zicht-)locatie, aansluitend op de Markt, het centrale punt waar de straten elkaar ontmoeten; letterlijk het centrum van deze mooie Hanzestad! Gratis parkeergelegenheid is op loopafstand aanwezig.

In het toeristenseizoen is de Markt het domein worden van de voetgangers. Het object, Penninghuys genaamd, is een rijksmonument en geschikt voor velerlei doeleinden. Boven de huurruimte zijn luxueus uitgevoerde appartementen gesitueerd.

De buitengevel doet misschien anders vermoeden, maar van binnen is de huurruimte zeer modern, eigentijds en van alle gemakken voorzien. 

Metrage
De te huur aangeboden winkel-/kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een netto vloeroppervlakte van circa 145 m2.

Opleveringsniveau
Het pand heeft een representatief opleveringsniveau. 

Indeling:
Entree, open winkel-/kantoorruimte, 2 afgesloten spreekkamers, separate bergruimte en een pantry uitgevoerd met een vaatwasser en koelkast. Vervolgens is er een toilet, bergkast, achteruitgang.


-    Waarborgsom/bankgarantie van toepassing.
-    Nutsvoorzieningen via eigen meters.
-    Aanvaarding en huurtermijn in overleg. Voorbehoud van gunning.
-    Deelverhuur bespreekbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1800 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 145 m² Diversen In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
145 m²
In units vanaf
145 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Koestraat 2, 8051 GT Hattem

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring