Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 19 in Hattem 8051 GJ

Kerkstraat 19

8051 GJ Hattem
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve winkelruimte gelegen in het beste gedeelte van de drukste winkelstraat van Hattem. Een uitstekende (zicht-)locatie!

In de gezellige winkelstraat bevinden zich tal van uiteenlopende winkels. De historische binnenstad van Hattem bestaat veelal uit prachtige monumentale panden en dit geeft een erg prettige sfeer. De kleinschaligheid, samenstelling met unieke detailhandel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 167 m² In units vanaf 167 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve winkelruimte gelegen in het beste gedeelte van de drukste winkelstraat van Hattem. Een uitstekende (zicht-)locatie!

In de gezellige winkelstraat bevinden zich tal van uiteenlopende winkels. De historische binnenstad van Hattem bestaat veelal uit prachtige monumentale panden en dit geeft een erg prettige sfeer. De kleinschaligheid, samenstelling met unieke detailhandel en de beknopte kern zorgen ervoor dat het voor de plaatselijke en regionale consument en de vele toeristen prettig winkelen is. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van het Voermanmuseum, het Anton Pieck museum en het Nederlands Bakkerijmuseum, alsmede een zeer goede bereikbaarheid met gratis parkeren.

De uitvalswegen naar onder andere Zwolle, Heerde en Wezep en het knooppunt A28 en A50 zijn op korte afstand gelegen. Ook is de locatie via het openbaar vervoer goed bereikbaar. In de binnenstad zelf maakt men gebruik van een parkeerschijf. Ook zijn er parkeerterreinen aan de Kleine Gracht, de Haven en De Bleek. Hier kan men gratis en voor langere tijd parkeren.

Het pand heeft een praktische indeling, voldoende hoogte en mooie breedte-diepte verhouding. Er zijn veel etalagemogelijkheden en dus is de ruimte voor vele doeleinden geschikt. In de winkel bevindt zich een prachtige, monumentale schouw. Deze herinnert aan en komt uit het ‘Mannenklooster’ dat vroeger op deze locatie stond. Boven de winkel zijn appartementen gevestigd.

Het totale vloeroppervlak bedraagt 167 m2, waarvan 142 m2 verkoopoppervlak. Achterin de winkel is een afzonderlijke ruimte met een keukenblokje, toilet en magazijn. Het magazijn heeft een achteringang, waardoor de bevoorrading vanaf de Buchtstraat kan plaatsvinden. 

Indeling: 
Begane grond: winkelruimte, afgesloten ruimte met een keukenblokje, toilet en magazijn met achteringang

Algemeen:
-    Bankgarantie van toepassing
-    Aanvaarding in overleg, snel mogelijk
-    Huurtermijn in overleg
-    Reclamebelasting van toepassing
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Bouwjaar toelichting oorspronkelijke bouwjaar Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 167 m² Verkoopoppervlakte 142 m² Perceeloppervlakte 167 m² Frontbreedte 800 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-05-2025 Diversen In units vanaf 167 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
167 m²
In units vanaf
167 m²
Verkoop vloeroppervlakte
142 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 19, 8051 GJ Hattem

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.